Την 13-02-2016 στην Κεραμωτή και στο CAFE VERANDA, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέστου κ.ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης, ο Αντιδήμαρχος κ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Κώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ο προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ κ.ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ Χάρης, ο εκπρόσωπος της MULTIRAMA-ΚΑΒΑΛΑΣ κ.ΤΖΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, η Πρόεδρος, το Συμβούλιο, γονείς και αθλητές του Συλλόγου. Στην κοπή της βασιλόπιτας έγινε και η βράβευση επτά (7) αθλητών-τριών,1) ΣΙΜΟΥ Αλέξανδρος,

2) ΖΑΜΒΡΑΚΙΔΗΣ Αλέξανδρος

3) ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Γεώργιος

4) ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΟΥ Δήμητρα

5) ΣΥΝΑΝΙΔΟΥ Βασιλεία

6) ΚΟΥΚΟΥ Ζωή

7) ΜΑΥΡΟΥΔΟΓΛΟΥ Δέσποινα

που είχαν διακρίσεις σε διάφορα πρωταθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ,

8) η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αναστασία, η οποία είναι και επίσημα διαιτήτρια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

  και στο τέλος οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου είχαν μία έκπληξη για τον δάσκαλό τους ΑΜΙΛΗΤΟ Εμμανουήλ, καθώς τον βράβευσαν, για τα όσα έχει προσφέρει σε αυτούς μέχρι τώρα.

Το φλουρί από τους αθλητές το έτυχε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ο οποίος κέρδισε ένα (1) TABLET, ενώ από τους γονείς το φλουρί το έτυχε η οικογένεια ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Χ., η οποία πήρε και το δώρο της.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Τριαντάφυλλο (Άκη), ο οποίος διατηρεί ”ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ” στην Χρυσούπολη ‘’ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ’’, και ο οποίος έκανε προσφορά την βασιλόπιτα και τους υπεύθυνους του CAFE VERANDA στην Κεραμωτή, για την πολύ όμορφη βραδιά.

Προηγούμενο άρθροΗ Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί τον Δήμο Καβάλας να διαγράψει τα πρόστιμα στις καφετέριες
Επόμενο άρθροΚαι σχολείο και λαογραφικό μουσείο το 20ο Δημοτικό Καβάλας