Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συγχαίρει τους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου για την επιτυχία τους και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους. Σε εσάς αξίζουν ίσως περισσότερα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλατε, ιδίως την τελευταία διετία, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επηρέασαν όλους σε πολλά επίπεδα. Ξεχωριστά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι συνέδραμαν και στήριξαν ουσιαστικά την υπερπροσπάθεια των παιδιών. Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, θέλω να πω ότι σίγουρα οι εξετάσεις αυτές, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που έχετε σε αυτή τη ζωή. Άλλωστε, η ζωή είναι μπροστά σας και οι επιλογές και ευκαιρίες που θα προκύπτουν, είναι καθημερινές.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Αγώνας για την ανοσία – Ξεκινούν σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες -Στη «μάχη» και οι ιδιώτες γιατροί
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται τα τέστ για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας