%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b6%ce%ae%cf%82

Δεν ξεκίνησε θετικά η επιβατική κίνηση του καλοκαιριού για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των αρνητικών καιρικών συνθηκών, όπως τονίζει ο πρόεδρός του κ. Κώστας Πανταζής. Φυσικά στο ΚΤΕΥΛ αναμένουν να αυξηθεί η επιβατική κίνηση το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο κ. Πανταζής είπε ότι «δεν ξεκινήσαμε καλά. Η κίνηση λόγω καιρού, ενώ έχουμε αυξήσει τα δρομολόγιά μας σχεδόν 50%, δεν είναι η αναμενόμενη. Ελπίζουμε να βελτιωθεί ο καιρός, να βελτιωθεί και η κίνηση. Ούτε και προς τους αμμολόφους που ξεκίνησε και αυτή η γραμμή υπήρξε κίνηση».

Για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είπε ότι «ο φορέας έχει συνέχεια. Το ΚΤΕΥΛ έχει συνέχεια. Εδώ και 6-7 χρόνια έχουμε μία καλή δημιουργική παρουσία και θα συνεχίσουμε, να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Σχολιάζοντας τις επαφές που έχει ξεκινήσει, ως νέος πρόεδρος με τους διάφορους φορείς (Αντιπεριφέρεια κλπ), είπε ότι «οι πρώτες επαφές ήταν εθιμοτυπικές. Σιγά- σιγά θα περάσουμε και σε συζητήσεις ουσίας».

Για τα μαθητικά είπε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο. Μπορώ να πω ότι τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε σε πολύ καλό βαθμό όσον αφορά τις πληρωμές. Δηλαδή, αυτήν τη στιγμή οι οφειλές είναι στον 1,5 μήνα. Δεν υπάρχουν μεγάλες οφειλές».

Για το δρομολόγιο στο αεροδρόμιο δήλωσε ότι «συνεχίζεται κανονικά, αλλά με κόστος δικό μας. Το δρομολόγιο αυτό πηγαίνει με δύο-τρία άτομα. Κρατάμε τη συγκοινωνία του αεροδρομίου εμείς. Δεν έχουμε κέρδη από αυτό. Όπως και σε πολλά άλλα δρομολόγια».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Για την πρόταση να αναλάβει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ την αστική συγκοινωνία στη Χρυσούπολη είπε ότι «είναι ένα παλιό αίτημα δικό μας. Αυτό είναι μια προσφορά στον κόσμο της πόλης της Χρυσούπολης. Πιστεύουμε ότι θα δώσει πνοή στην πόλη, στους κατοίκους της πόλης. Είναι ένα αίτημα που το επεξεργάζεται ο Δήμος Νέστου, επιφυλάχθηκε ο δήμαρχος κ. Τσομπανόπουλος, τώρα στη συνάντηση που είχαμε, να μας δώσει μια απάντηση. Νομίζω ότι είναι θετικό και για το Δήμο Νέστου  και για τους πολίτες. Η πόλη της Χρυσούπολης έχει απλωθεί και οι αποστάσεις, για τους μαθητές ειδικά, είναι μεγάλες. Και θα εξυπηρετήσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα ευοδώσει αυτή η πρόταση».

Προηγούμενο άρθροΜια φώκια (!) στη θαλάσσια περιοχή του παλιού νοσοκομείου
Επόμενο άρθρο120 δόσεις: Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση για χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία