Ενθαρρυντική είναι η εικόνα με τας κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείου Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του κ. Ντίνο Κλειτσιώτη η αποκλιμάκωση είναι πλέον γεγονός καθώς χθες νοσηλευόντουσαν μόλις 4 περιστατικά.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τον τελευταίο μήνα η αποκλιμάκωση όσον αφορά τον κορωνοϊό είναι ορατή. Τα περιστατικά που νοσηλεύουμε είναι ελάχιστα, σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) έχουμε 4 ασθενείς στην κλινική covid. Τα ύποπτα περιστατικά που έρχονται για να κάνουμε τεστ λιγοστεύουν κάθε μέρα. Ελπίδα μας είναι κι αυτοί οι 4 που νοσηλεύονται να πάρουν εξιτήριο και να περάσουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι. Να πάρουν έτσι και βαθιές ανάσες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που για άλλη μία φορά θέλω να το ευχαριστήσω από την καρδιά μου για το δύσκολο αγώνα που έδωσε αυτά τα 2,5 χρόνια, για την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών».

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Πρόσθεσε ότι «σιγά- σιγά μπαίνουμε στην κανονικότητα και όσον αφορά τα προγραμματισμένα χειρουργεία με πολύ καλούς ρυθμούς λειτουργούν. Θέλω να δώσω τα εύσημα σε όλους όσοι είναι στο Νοσοκομείο, το προσωπικό, που μετά τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε με τον κορωνοϊό μπήκαμε σε καλούς ρυθμούς. Κάνουμε πολλά χειρουργεία κι αυτό είναι ορατό.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω τα νούμερα, για το πόσα χειρουργεία έχουμε κάνει τους τελευταίους 2 μήνες, νούμερα πάρα πολύ καλά που έχουν ξεφύγει σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ αυτό μας βοηθάει και η πληρότητα που έχουμε σαν νοσοκομείο στους αναισθησιολόγους, μια ειδικότητα που λείπει από τα νοσοκομεία της χώρας. Εμείς έχουμε το προνόμιο να έχουμε καλό δυναμικό αναισθησιολόγων κι έτσι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εγχειρήσεις».

Προηγούμενο άρθροΦίλιππος Αναστασιάδης: Βάζουμε μπροστά τη νέα γενιά, τα νέα ονόματα της παράταξης «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Επόμενο άρθροΚ. Σάρδη (Energean): ΕΕ και Ελλάδα να αξιοποιήσουν τη συμφωνία με Ισραήλ και Αίγυπτο αλλά και τους δικούς τους πόρους