Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή από πολλούς συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου με θέμα την πρόληψη κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε για λογαριασμό του ΔΗΣΥΝ Παγγαίου, ο Στέφανος Λυρόπουλος, μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων–Παιδείας-Υγείας & Αστικής Ζωής και φοιτητής Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα τιμητική τόσο για το Σώμα όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στέφανε σε ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την επάξια εκπροσώπηση!

Τέλος, δεσμεύτηκε από την κ. Έλενα Ράπτη , Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της καμπάνιας https://enastapente.gr/el , η έναρξη της συνεργασίας μας έτσι ώστε μελλοντικά να προταθούν προτάσεις και ιδέες, οι οποίες μέσα από την νεανική οπτική των μελών μας θα δώσουν τις απαραίτητες λύσεις για περιορισμό του φαινομένου, που ταλανίζει την κοινωνία μας ιδιαίτερα τα τελευταία 15 χρόνια, με την εισβολή του διαδικτύου στην ζωή μας.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια και καταδικάζουμε κάθε απόπειρα προσβολής της παιδικότητας και της αθωότητας κάθε ανηλίκου!

Προηγούμενο άρθροΣτην αλλαγή Διοικήσεως της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα παραβρέθηκε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος
Επόμενο άρθροΑγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς- Σε εξέλιξη οι έρευνες