Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, καθώς οι μαθητές της Δ’ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας επισκέφθηκαν το δημαρχιακό μέγαρο, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την ανάπλαση της πλατείας Ποταμουδίων.

Τα παιδιά εμφανίστηκαν εντυπωσιασμένα από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την πρόσφατη παρουσίαση της σχετικής μελέτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Ο κ. Μουριάδης, παρουσία των Αντιδημάρχων Παιδείας και Οικονομικών, Απόστολου Μουμτσάκη και Γιάννη Προμούσα αντίστοιχα, ευχαρίστησε τους μαθητές για τις ζωγραφιές που του χάρισαν και τους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην πλατεία Ποταμουδίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι δικές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια των διαλείμματων και των αθλοπαιδιών, όσο και των υπολοίπων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του νέου λογισμικού της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθρο1ο Βραβείο για το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες»