Τη Δράμα επισκέπτεται την Δευτέρα (13/7)  η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων του Νομού και στη συνέχεια θα έχει επαφές με τα στελέχη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ.

Αύριο η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Καβάλα. Στις 9.30 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας και στις 10:00 συνάντηση με φορείς σε ξενοδοχείο της πόλης.
Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για Κομοτηνή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής, Πάνος Μαμτσαδέλης, έκανε λόγο για αυτά τα οποία πρόκειται να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς η κ. Γεννηματά, θέματα όπως η οικονομία, ο τουρισμός, η υγειονομική θωράκιση.

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Μαμτσαδέλης από το 7.25

Επίσης με μια σαφή προειδοποίηση που παράλληλα αποτελεί ευθεία αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου απάντησε η Φώφη Γεννηματά στην εκτός γραμμής παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής.

Με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στον κ. Παπανδρέου ότι υπονομεύει την αποφασισμένη από το συνέδριο αυτόνομη πορεία του κόμματος προσφέροντας υπηρεσία στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Οποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση ήταν έκτακτη και προκλήθηκε ύστερα από τις χτεσινές ηχηρές διαφοροποιήσεις των Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη, οι οποίοι έσπασαν τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ για υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και απείχαν της ψηφοφορίας.

Προηγούμενο άρθροΠρος απαγόρευση τα πανηγύρια έως τέλος Ιουλίου – Ποια μέτρα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΤουρισμός και άνοιγμα συνόρων | Αλ. Πολίτης: “Υπάρχουν δύο παράγοντες-Χρειάζεται ένα σοβαρό ισοζύγιο”