Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας”, Ανέστης Δημητριάδης και η Υπεύθυνη των Βρεθονηπιακών Σταθμών, Λία Κουλίζη, ενημέρωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 τους γονείς των παιδιών του 9ου βρεφονηπιακού σταθμού, στην περιοχή της Νεάπολης, για τον τρόπο λειτουργίας του.

Οι γονείς των βρεφών και των νηπίων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το εκπαιδευτικό προσωπικό και να ξεναγηθούν στους χώρους που κινούνται καθημερινά τα παιδιά τους.

Αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στους υπόλοιπους επτά βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας (Καβάλα, Κρηνίδες, Ζυγός, Νέα Καρβάλη), όπου φοιτούν συνολικά 546 παιδιά (320 voucher – 226 τροφεία).

Δήλωση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου
“Αλληλεγγύη” Ανέστη Δημητριάδη

“Δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτε. Επιθυμούμε να διατηρήσουμε την ειλικρινή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους γονείς και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να δούνε από κοντά τους χώρους στους οποίους μεγαλώνουν με αγάπη και ασφάλεια τα παιδιά τους”.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΚ: Διακοπή Κυκλοφορίας στην οδό Θ. Καβαλιώτου
Επόμενο άρθροΕνημερωτική Εναρκτήρια Συνάντηση – Διαβούλευση του έργου: «Μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα»