Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Δημάρχου Παγγαίου Φιλίππου Αναστασιάδη και της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ μας Σοφίας Σακοράφα, ξεκίνησαν το Πανελλήνιο Προταθλημα στίβου Κ16 στην Ελευθερουπολη

Από σήμερα, με την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 Βορείου Ομίλου, εδραιώνεται στον Δήμο Παγγαίου ο κλασσικός αθλητισμός σε μια επαρχιακή πόλη, όπως είναι αυτή της Ελευθερούπολης, ένα αποτέλεσμα, όμως, που μόνον τυχαίο δεν είναι.

Θυμόμαστε όλοι το 2018, όταν βρεθήκαμε σε αυτό εδώ το γήπεδο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε σήμερα, όπου η αρμόδια Επιτροπή επιτήρησε τον χώρο για να μπορέσει να λάβει ο Δήμος μας τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης και ερχόμαστε στο σήμερα, για να βρεθούμε σε έναν αναγεννημένο αθλητικό χώρο, ένα γήπεδο με άριστη ποιότητα κατασκευής και καλαίσθητη οπτική, ένα γήπεδο το οποίο φτιάξαμε με μεράκι και όραμα, από τα καλύτερα της χώρας. Και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό, με επόμενη στάση την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τη δημιουργία ενός νέου αθλητικού Κέντρου στη Νέα Πέραμο, με τη βοήθεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Για εμάς ο Αθλητισμός είναι επένδυση για το μέλλον, για τα παιδιά μας, για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και επικαλούμενος τα λόγια της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κ. Σακοράφα -η οποία εξεπλάγην και η ίδια με το πόσο γρήγορα ολοκληρώσαμε το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης- όταν θέλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι να παράξουν έργο, μπορούν να το κάνουν και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέδραμαν την αναμόρφωση του Σταδίου και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να είναι γεμάτο από αθλητικά γεγονότα και επιτυχίες.

Προηγούμενο άρθροΗ πυραυλάκατος ΤΠΚ “Κρυσταλλίδης” θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πόλης
Επόμενο άρθροΌταν το σύστημα υγείας λειτουργεί άψογα- Διακομιδή βρέφους 15 μηνών απο τη Θάσο