Τα έργα που εκτελεί η ΔΕΥΑΚ στην δυτική πλευρά της πόλης της Καβάλας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος.

Την σχετική ενημέρωση για την πορεία των έργων ανέλαβαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, κι ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της επιχείρησης Άγγελος Λογκάρης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τις εργασίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του «εμβληματικού έργου ύδρευσης Δήμου Καβάλας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης.
Από τις πρώτες ενέργειες, οι 8.000 συνδέσεις των ιδιωτικών παροχών με το δίκτυο ύδρευσης. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την περιοχή του Βύρωνα (οδός Φιλαδελφείας).

Επίσης, στο ίδιο πρόγραμμα προβλέπονται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στις 10 από τις 11 δεξαμενές ύδρευσης της πόλης. Η αρχή έγινε από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής.

Τέλος, ο δήμαρχος επιθεώρησε και το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, που εκτελεί η ΔΕΥΑΚ στην Κηπούπολη, όπου αυτές τις ημέρες αντικαθιστά τον δευτερεύοντα αγωγό στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Το έργο χρηματοδοτείται από περιφερειακό πρόγραμμα.

Προηγούμενο άρθροΔέκτης παραπόνων ο Θανάσης Νέζης – Τι ενόχλησε τους «γαλάζιους» βουλευτές
Επόμενο άρθροΕίκοσι γυναίκες και παιδιά από την Ουκρανία φιλοξενεί ο Δήμος Καβάλας στον Καπλανίδειο Ξενώνα στη Νέα Καρβάλη