Έχει ξεκινήσει το έργο της αντικατάστασης των αγωγών του δικτύου ύδρευσης του Αμυγδαλεώνα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα καθώς η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης , θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του νερού , και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου Καβάλας και της ΔΕΥΑ Καβάλας να επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα με το νερό .

Κατά τη διάρκεια του έργου θα γίνονται εκσκαφές και παράλληλα νέες συνδέσεις στο καινούργιο δίκτυο ύδρευσης .

Με το έργο αυτό θα αντικατασταθούν 40 + χιλιόμετρα αγωγών δικτύου ύδρευσης και 1300 + παροχές ύδρευσης .

Με την κατασκευή του έργου , εκμηδενίζονται οι απώλειες νερού από διαρροές , αποδίδονται άριστες συνθήκες υδροδότησης στον καταναλωτή , επιλύονται τα προβλήματα πίεσης του δικτύου που εμφανίζονται σε ορισμένες περιοχές , εκμηδενίζονται οι πολλές και συνεχείς βλάβες . . .

Με την κατασκευή μιας νέας δεξαμενής θα προχωρήσουμε στο διαχωρισμό της ύδρευσης με την άρδευση που σήμερα είναι κοινή .

Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρξει μια οικονομία κυβικών μέτρων νερού σε ετήσια βάση , που μόνο θετικά πλεονεκτήματα μπορεί να έχει .

Γνωρίζουμε ότι στη διάρκεια κατασκευής του έργου , θα υπάρχει όχληση στους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα , πιθανόν εμπόδια στην κυκλοφορία των οχημάτων ή και των πεζών , βλάβες στο υπάρχον δίκτυο με πιθανή τη διακοπή υδροδότησης για ένα χρονικό διάστημα .

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την αρωγή των κατοίκων , στην κατασκευή αυτού του εμβληματικού έργου . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

Προηγούμενο άρθροAνακοινώνει την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των αυτονομιστών στην Ανατολική Ουκρανία- Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου
Επόμενο άρθροΠνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις προτείνει η ΚΕΕΕ