Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021, η διανομή τροφίμων για τους 1.218 δικαιούχους (Καβάλα 1.016 – Δημοτική Ενότητα Φιλίππων 202) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Η παραλαβή των προϊόντων για τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας πραγματοποιείται από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου (Στρατόπεδο Κωτσάλου) και για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων από το κοινοτικό κατάστημα Κρηνίδων.

Κατά την παραλαβή οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη Α.Δ.Τ. του εξουσιοδοτούμενου ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

? Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συγχρωτισμού, οι ωφελημένοι ενημερώνονται με προσωπικό sms. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων.

☎️ Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2513 500456 (Καβάλα)
2513 502500 (Κρηνίδες)

? Από τις 08:00 έως τις 14:00

Προηγούμενο άρθροΑνανεώνεται η σελίδα του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣταϊκούρας: Αυτά είναι τα νέα μέτρα για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων – Όλες οι λεπτομέρειες