Ξεκίνησαν χθες πιλοτικά τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από το Νέο Ζυγό, Ζυγό, Κρυονέρι, Φιλίππους και Κρηνίδες για τους καταναλωτές της Λαϊκής Αγοράς Κρηνίδων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΥΛ κ. Κώστα Πανταζή είναι μία προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Πανταζής δήλωσε ότι «ξεκίνησε αυτό το δοκιμαστικό δρομολόγιο, πιλοτικά. Η πρώτη εικόνα που έχουμε δεν είναι καλή. Με 4 άτομα ξεκίνησε, αλλά εμείς θα το υποστηρίξουμε για να ενισχύσουμε και την τοπική κοινωνία. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί.

Είναι για τη Λαϊκή Αγορά των Κρηνίδων. Ξεκίνησε το πρωί 8.30πμ από το Νέο Ζυγό. Πηγαίνει Ζυγό, Κρυονέρι, Φιλίππους. Μαζεύει κόσμο από τα χωριά γύρω από τις Κρηνίδες και τον πηγαίνει στο παζάρι. Και μετά στις 11.30πμ πηγαίνει τον κόσμο πίσω. Είναι μια κίνηση για να μπορέσουν τα τοπικά χωριά να ψωνίσουν από το παζάρι. Είναι μια προσφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

ΘΑΣΟΣ

Για την κίνηση αυτήν την εποχή είπε ότι «η κακοκαιρία μας δημιούργησε κάποια θέματα. Βασικά στη Θάσο. Σήμερα (σ.σ. χθες) έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα προβλήματα. Έχουμε ένα θεματάκι στο δρόμο προς Σκάλα Μαριές και χωριό Μαριών. Εκεί δεν μπορεί να πάει λεωφορείο. Κατά τα άλλα όλα έχουν καθαριστεί και πηγαίνουμε σε όλες τις άλλες διαδρομές. Προσωπικά δεν πήγα, αλλά με ενημέρωσαν ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση. Δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα. Τώρα η αποκατάσταση γίνεται. Και στην Ποταμιά και στα Λιμενάρια. Έχουν πάει τα δρομολόγια σε όλα τα μέρη, εκτός από τις Μαριές που έχει φαγωθεί ο δρόμος. Πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί κι αυτό».

Για τις γιορτές είπε ότι «ετοιμαζόμαστε. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος».

Προηγούμενο άρθροΟ Αλέξης Τσίπρας έρχεται στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία- Δράση ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας