Σήμερα την 26 Φεβρουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – Θάσου και παρουσία του Προέδρου Τοπικής Ενότητας Νέας Καρβάλης Νίκο Καρακεϊσογλου μετέβησαν στο σημείο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες της εκτέλεσης του έργου της Ανόρυξης υδρογεώτρησης του αγροκτήματος Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας, προϋπολογισμού εξήντα (60.000)ευρώ.

Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: Η προσπάθεια συνεχίζεται. Μετά την επιτυχή ανόρυξη γεώτρησης στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου, σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες ανόρυξης γεώτρησης για άρδευση στο αγρόκτημα της Νέα Καρβάλης έχοντας ως στόχο να υπάρξει βιώσιμη λύση, σε βάθος χρόνου, που θα καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης της ευρύτερης περιοχής ώστε να μειωθεί το κόστος των εξόδων του αγροτικού κόσμου.

Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου αποτελεί πρωταρχικό στόχο και θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια έργα στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΜαζικοί προληπτικοί έλεγχοι με rapid test στη Θάσο από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ από 01-03-2021 έως 05-03-2021
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης:
«Οι Έλληνες της οικουμένης αναπόσπαστο κομμάτι
της εθνικής προοπτικής»