Ξεκίνησαν εκ νέου οι εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου στην Καβάλα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Χρήστος Γάκης σημείωσε πως η καθυστέρηση σημειώθηκε λόγω έλλειψης υλικών.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έχουν ξεκινήσει εκ νέου οι εργασίες. Υπήρχε καθυστέρηση πάλι στην παράδοση κάποιων υλικών, υπάρχει γενικά πρόβλημα στην προμήθεια κάποιων υλικών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, με διαβεβαίωσε ο προμηθευτής ότι τις επόμενες μέρες θα εξασφαλίσει την αναγκαία ποσότητα για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην πόλη. Υπάρχουν σημεία που είναι ακόμη ανοιχτά για να τοποθετηθεί ο αγωγός και θα προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες στις οδός Τενέδου και Ζαλόγγου στην Ραψάνη.

Νομίζω ότι το έργο προχωράει κανονικά. Δυστυχώς κάποια ταλαιπωρία σε κάποια σημεία θα υπάρχει για όλους μας. Έργα δεν γίνονται χωρίς να υπάρξει ταλαιπωρία. Αυτό που θέλω σαν Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και σαν Δήμος Καβάλας είναι να πιέσουμε την εταιρία και των εργολάβο να ολοκληρώσει το έργο το συντομότερο δυνατόν και με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Να γίνονται γρήγορα αποκαταστάσεις του οδοστρώματος και να δίνεται όσο πιο γρήγορα γίνεται ο δρόμος σε κυκλοφορία. Νομίζω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό. Γενικά προβλήματα στην πόλη δεν παρουσιάστηκαν».

ΜΗΝΥΣΗ

Για τη μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου προς την εταιρεία και το εργολάβο σχετικά με την οδό Κολοκοτρώνη, σχολίασε ότι «καλώς έπραξε από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Για μένα το σημαντικό κομμάτι είναι να γίνει η αποκατάσταση. Είχαν τις άδειές τους καθώς πίεζα να ολοκληρωθεί το κομμάτι αυτό πριν τον 15άυγουστο, είχαν το πρόβλημα με την προμήθεια των υλικών και μετά ξεκίνησαν οι άδειες που επέτρεψαν πλέον για να κάνουν την αποκατάσταση. Ο προμηθευτής θα φέρει την Τετάρτη (σήμερα) τις πίσσες που χρειάζονται για να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας
Επόμενο άρθροΜε τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας