Αντίθετος στην αξιοποίηση και επένδυση της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας αν δεν άπτεται αυστηρά του τουρισμού είναι ο δήμος Παγγαίου με ανακοίνωση του. Το θέμα συζητήθηκε και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

“Ναι μεν συμφωνούμε να αξιοποιηθεί η αλάνα, αλλά να γίνει για τουριστικούς λόγους. Είναι το φιλέτο της περιοχής το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί τουριστικά για να αναβαθμίσει όλο τον δήμο Παγγαίου και το νομό Καβάλας”, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Ηρακλείτσας, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στη Ν. Ηρακλείτσα, η οποία αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Όλοι προετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς και για την φετινή σεζόν: “Έχουμε προβεί στο κόψιμο των χόρτων, καθαρίσαμε το παραλιακό μέτωπο, έχει ξεκινήσει η αλλαγή των σχαρών ομβρίων στον πεζόδρομο που θα αλλάξει όλη την όψη. Υπάρχουν και άλλες σκέψεις για δράσεις τις οποίες συζητάμε με τον δήμαρχο”.

Σε ότι αφορά τον τουρισμό, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του “Θα πάμε καλά γιατί ο τουρισμός προέρχεται από τις βαλκανικές χώρες. Πολλοί έχουν κατοικίες στην Ηρακλείτσα και γενικότερα στο Παγγαίο. Εμείς που έχουμε οδικό τουρισμό δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ακούστε όσα δήλωσε στο Lobby 101.8 ο κ. Παπαδόπουλος από το 50.55

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑκόμα ένα καινούργιο μηχάνημα στην “φαρέτρα” του δήμου Θάσου
Επόμενο άρθροΘάσος | Τουρισμός και δρομολόγια στο επίκεντρο – Νίκος Χρυσάφης: “Το ζήτημα της κρίσης με τον κορωνοϊό είναι μία επιτάχυνση ενός μηχανισμού όπου θα περάσουν μέτρα σε ένα ευρύ φάσμα”