Στις 12-2-2022 εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας και του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας μετά από πρόσκληση επισκέφτηκαν τον νεόδμητο παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι Καβάλας.

Ο Πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 1800 τ.μ. σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων και διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές και υπηρεσίες όπως χώρους με φυσικό φωτισμό , παιχνιδότοπους, γυμναστήρια, ιατρείο, αναρρωτήριο, εργαστήριο συναισθημάτων και δεξιοτήτων όπου δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον που αποσκοπεί στη θετική διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών που φιλοξενούνται.

Πιθανόν να είναι o μοναδικός στην Ελληνική Επικράτεια μ αυτές τις υποδομές και παροχές τις οποίες συναντάμε στις εύρωστες οικονομικά χώρες.
Η ένταξη των βρεφών και των νηπίων που ενδιαφέρονται θα γίνεται καθαρά με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια των γονέων τους και προτεραιότητα θα έχουν οι ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως ΑμεΑ , μονογονεικές, πολυτέκνοι κλπ

Η φιλοξενία των βρεφών και των νηπίων θα γίνεται εντελώς δωρεάν
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 14-2-2022

Συγχαίρουμε την Διοίκηση του ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ ΑΜΘ Κ. Πέππα Ευσταθία για την πρωτοβουλία της δημιουργίας του πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού που αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση λειτουργίας ιατρείου post – covid στο Κ.Υ Ελευθερούπολης
Επόμενο άρθροΑναβάσεις του Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933 στα βουνά Χατζή και Τσαλ