nd525-604x362

Ψέμμα ή  σκάνδαλο…

Θα  κατασκευαστούν μεν  αλλά δεν θα  λειτουργήσουν  τα  μετωπικά  διόδια  στην  Άσπρη  Άμμο  δηλώνουν  εν  χορώ  οι  3 βουλευτές  του  ΣΥΡΙΖΑ  Καβάλας.

Δηλαδή  το έργο θα κατασκευαστεί, οι  εργολάβοι  θα  πάρουν  τα  χρήματα  που  συμφωνήθηκαν  για  ένα  έργο  που  δεν χρειάζεται, σύμφωνα  με  τις  δηλώσεις  των  κυβερνητικών.

Αυτό  είναι  ο  ορισμός  σκανδάλου  και  μάλιστα  εν  γνώση  τους.

Άρα  συνένοχοι  στο  σκάνδαλο.

Και όχι μόνο αυτό. Συνειδητά με δηλώσεις τους, ενημερώνουν τους Καβαλιώτες, πως όλα βαίνουν καλώς και δεν θα τεθούν ποτέ σε λειτουργία, την ίδια στιγμή που σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα αθηναϊκών εντύπων αλλά και του ΤΑΙΠΕΔ, ισχύει το αντίθετο.

Δηλαδή θα λειτουργήσουν  κανονικά, όπως προβλέπεται  ρητά  στο  επικαιροποιημένο  μνημόνιο με υπογραφή Τσίπρα.

Συνεπώς, σε  αυτή  την  περίπτωση,  οι  τοπικοί  βουλευτές  είναι  ενσυνείδητα  ψεύτες.

Κύριοι Εμμανουηλίδη, Μορφίδη , Παπαφιλίππου  αποφασίστε,  συνένοχοι  σε  σκάνδαλο  ή  ψεύτες;

Την ίδια στιγμή, που η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα είναι η ακριβότερη στο κόσμο, έρχεται παράλληλα με τα διόδια που θα στραγγαλίσουν την τοπική οικονομία, προκαλώντας ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά, η ατμοσφαιρική επιβάρυνση που θα προκαλέσει  βλάβες στην υγεία των παιδιών και των εγγονιών μας.

Το  βέβαιο  πάντως  είναι  πως  οι  Καβαλιώτες  θα  αποφασίσουν  ότι  κανένας από τους τρεις δεν θα  επανεκλεγεί. Τέσσερις  βουλευτές  της  Ν.Δ.  Καβάλας  στην  επόμενη  βουλή.

Προηγούμενο άρθροΚριτική Μάκη Παπαδόπουλου στη Δήμητρα Τσανάκα για τον… σκουπιδότοπο στην Καλαμίτσα!
Επόμενο άρθροΤζανακόπουλος για Σκοπιανό: Αν δεν συμφωνηθούν όλα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα