Ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους –ιδιοκτήτες οικοπέδων-αγροτεμαχίων του Παληού Καβάλας οδεύει προς οριστική λύση με την καθοριστική παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση που είχε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα με εκπροσώπους και νομικούς συμβούλους των άμεσα ενδιαφερομένων κατοίκων του Παληού, ο Υπουργός τους ενημέρωσε διεξοδικά για την επικείμενη ψήφιση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Αστική Ανάπλαση – Αναζωογόνηση και άλλες Διατάξεις».

Κατόπιν τούτου οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων-αγροτεμαχίων στο Παληό θα μπορέσουν στο άμεσο μέλλον να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους, μετά από προσπάθειες και αγώνες που ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις τα 30 και πλέον έτη.

Οι ίδιοι οι οικοπεδούχοι και οι νομικοί εκπρόσωποι τους ευχαρίστησαν θερμά τον υπουργό για τις ενέργειες του, αποδίδοντας του τα εύσημα για την πολυετή προσπάθεια επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑ Καβάλας: Μικροβιολογικός έλεγχος θαλάσσιων υδάτων
Επόμενο άρθροΑγιασμός πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου- Ικανοποιημένος ο Μακάριος Λαζαρίδης