Σαν σήμερα υποστηρίζει ο κύριος Λεωνιδας Παπάς – και έχει δίκιο- οι Καβαλιώτες με την ψήφο τους εμπιστεύθηκαν τον Θεοδωρο Μουριάδη και του έδωσαν εντολή να βάλει τα θεμέλια ενός Σύγχρονου Δήμου!

Αυτό και μόνο πάντα για τον κύριο Παπά, αποτελεί αιτία εορτασμού! Ποσό πιο σύγχρονος αναρωτιέμαι έγινε ο Δημος Καβαλας; Είναι στοιχείο εκσυγχρονισμού το γεγονός πως πριν συμπληρώσει 3 μήνες παραμονής στον δημαρχιακό θώκο επέβαλε αυξήσεις στους φόρους των Καβαλιωτών 45%;

Αυξήσεις τις οποίες αναγκάστηκε να πάρει πίσω μετά από 1 χρόνο, μετά από δίκη μου πρωτοβουλία, με την υποστήριξη μέρους της αντιπολιτεύσεις; Είναι καλύτερα οργανωμένες οι υπηρεσίες του Δήμου; Φοβάμαι πως όχι, αφού τουλάχιστον περί τους 60 υπηρεσιακοί πέρασαν την πόρτα του Δήμου για άλλες υπηρεσίες; Οι μεγάλες διαχρονικές διεκδικήσεις του Δήμου παράκαμψη, Ασημακοπούλου, Περιγιαλη κ.α. είναι σε καλύτερη μοίρα; Νομίζω πως, όχι!

Οι υποδομές του Δήμου έχουν βελτιωθεί, συγκριτικά με το παρελθόν; Αν η εικόνα της δημοτικής αγοράς για τον κύριο Λεωνιδα Παπά αποτελεί αιτία πανηγυριών, η δική μου άποψη περισσεύει! Αν εκείνη η μεγάλη πλειοψηφία της 2ας Ιουνίου του 2019, που έδωσε το 62% στον κύριο Μουριάδη και τους συνεργάτες του, θεωρεί ότι πρέπει να πανηγυρίζει με τον κύριο Λεωνιδα Παπά, εγώ πάω πάσο και ας έχω 4 άσσους στο χέρι!

Προηγούμενο άρθροΤουρισμός: Πακέτο στήριξης ύψους 420 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις – Έως 400.000 ευρώ ανά ΑΦΜ
Επόμενο άρθρο«Κακόβουλη πράξη, άνευ αντικειμένου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θάσου, Κωνσταντίνος Μανίτσας, για τα δημοσιεύματα σχετικά με το νερό του Θεολόγου