Δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή 09-04-2021 οι αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας με τις οποίες απορρίφθηκαν ως αβάσιμες οι προσφυγές των κυρίων Μουριάδη, Σταυρίδη και Κουνάκου κατά της απόφασης του δημοτι-κου συμβουλίου Καβάλας με την οποία υιοθετούνταν κατά πλειοψηφία η εισή-γησή μου, για μείωση των χαρατσιών που μας επέβαλλαν τον Δεκέμβριο του 19.

Παράλληλα, από την περασμένη Παρασκευή 09-04-2021 τέθηκε σε καραντίνα η δομή φιλοξενίας Μεταναστών που λειτουργεί στο Ασημακοπούλου, με σημαντι- κή καθυστέρηση περίπου 2 εβδομάδων μετά τα κρούσματα covid-19 που προέ-κυψαν θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την υγεία των μεταναστών, όσο και των διαβι-ούντων στις παρακείμενες συνοικίες του Περιγιαλίου και όχι μόνο.
΄Ολα αυτά εξελίσσονται την ίδια περίοδο που ο δήμαρχος μας αναλώνεται σε ταξίδια εκτός Καβάλας, των οποίων ο σκοπός παραμένει θολός δεδομένου ό,τι η ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, παραλείπεται από την πλευρά του συστηματικά.
Ρωτώ τον Δήμαρχο Καβάλας:

  1. Θα εφαρμόσει επιτέλους την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβά-λας με την οποία πήρε εντολή να μειώσει τα ανταποδοτικά τέλη που μας επέβαλε, ή θα εξακολουθεί να την αγνοεί απλώς και μόνο επειδή φέρει την δική μου υπογραφή;
  2. Θα συνεχίσει να προσφεύγει σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν;
  3. Θα εμπλακεί ενεργά στην λειτουργία της δομής φιλοξενίας μεταναστών εφαρμόζοντας την εντολή που πήρε σπό το δημοτικό συμβούλιο ή θα εξακολουθεί να βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των μεταναστών και της τοπικής κοινωνίας;
    Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία
    Για την Καβάλα Ξανθόπουλος Νικόλαος
Προηγούμενο άρθροΠιστό αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης από μάρμαρο Θάσου, ταξιδεύει για Αμερική
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 6 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θάσο και 16 στη Καβάλα για σήμερα 12/4