Απόλυτα δικαιωμένος είμαι με τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμά-των 2ου τριμήνου 2021 και τη συζήτησή τους στην οικονομική επιτροπή του Δή-μου Καβάλας. Από τα στοιχεία προκύπτει πως συγκριτικά με την περυσινή αντί-στοιχη περίοδο ο Δήμος Καβάλας εισπράττει επιπλέον 1.600.000,00 ευρώ.

Θα έχουν το κουράγιο ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοί του, Προμούσας, Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Παπάς, οι εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια, που με κατηγορούσαν με τρόπο σκαιότατο χωρίς ποτέ να μου δώσουν τη δυνατότητα να απαντήσω, να ζητήσουν συγγνώμη από τους Καβαλιώτες επειδή τους χαράτσωναν αναιτιολόγητα το έτος 2020;
Θα απολογηθούν οι λιγόψυχοι της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου που φοβούμενοι μην κεφαλαιοποιήσω τα οποιαδήποτε πολιτικά οφέλη, προτί-μησαν να συνταχθούν με τη φορομπηχτική πρόταση του κυρίου Μουριάδη;
Είμαι βέβαιος ότι οι Καβαλιώτες δεν θα ξεχάσουν αυτούς που μάχονται για τα συμφέροντά τους ανυστερόβουλα, χωρίς πολιτικάντικες τακτικές και έχουν ως στόχο τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να αδικώ κανέναν θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω ονομαστικά την Αναστασία Ιωσηφίδου, για το γεγονός πως είχε το σθένος να προσβάλει τη λανθασμένη όπως αποδείχθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην επιτροπή του άρθρου 152.

Κλείνω προειδοποιώντας το δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη και τον Αντιδήμαρχό του Ιωάννη Προμούσα πως θα έχω διαρκώς την προσοχή μου στραμένη στην οικονομική τους διαχείριση, επειδή το επόμενο διάστημα θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ρίξουν τα οικονομικά του Δήμου στα βράχια.

Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία για την Καβάλα

Ξανθόπουλος Νικόλαος

1

Προηγούμενο άρθροΕντός των επόμενων δύο εβδομάδων αναμένεται να ανοίξει και πάλι ο δρόμος της MOMA
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η εικαστική παρέμβαση στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Καβάλας