Κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα διαμαρτύρονται εκ νέου γιατί για μια ακόμη φορά τα τελευταία 24ωρα δεν γίνεται σωστά η αποκομιδή των απορριμμάτων στο χωριό τους. Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά της υπηρεσίας, αφήνει υπονοούμενα ότι οι διαμαρτυρίες των πολιτών μπορεί να γίνονται σκόπιμα.

Τα στοιχεία ωστόσο επιβεβαιώνουν τα παράπονα καθώς και πάλι στο διαδίκτυο υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες ασφυκτικά γεμάτων κάδων. Με την ευκαιρία μιλήσαμε χθες με το νέο Αντιδήμαρχο στον πρώην Δήμο Φιλίππων κ. Φίλιππα Τσανακτσή.

Θίξαμε και αυτό το θέμα. Ο κ. Τσανακτσής απάντησε ότι έχει στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα προκειμένου όποια λάθη κάνει η υπηρεσία καθαριότητας, αν κάνει να διορθωθούν.

Γενικά για τις πρώτες του ημέρες ως Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Φιλίππων ο κ. Τσανακτής είπε. «Για εμένα δεν είναι κάτι δύσκολο, ασχολούμαι από πολύ καιρό με τα κοινά. Για εμένα δύσκολο ήταν στις πρώτες μου ημέρες λόγω της χιονόπτωσης. Τρέχαμε και διορθώναμε προβλήματα όπου προλαβαίναμε. Είχαμε στη διάθεση μας παλιά μηχανήματα ενώ δεν είχαμε καμία βοήθεια από την Περιφέρεια . Προσωπικά πρέπει να πω ότι τρέχω όσο μπορώ. Προσπαθώ για όλους. Όσο για το θέμα των απορριμμάτων του Αμυγδαλεώνα έχω επικοινωνία με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα και ψάχνω να βρω τι συμβαίνει».

Φωτο αρχειου

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία των Πρεσπών ή “συμφωνία” εκλογών; Σενάρια αποχής από το Ποτάμι
Επόμενο άρθροΕΛΜΕ Καβάλας: Να αποκατασταθεί η ορθή λειτουργία των εργαστηρίων του 4ου ΕΠΑΛ