agmarina121-604x402

Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξαν ευχάριστα νέα για το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Ιδιωτικοποιήθηκε. Πλέον λειτουργεί ομαλά ως ιδιωτικό ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ. Το γεγονός αφορά τη βασική του δράση, τη φιλοξενία των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το ίδρυμα κατά τα άλλα συνεχίζει να υπάρχει ως τοπικός σύλλογος. Ο οποίος νοικιάζει τμήμα του ακινήτου του σε ιδιωτική εταιρία.

Τέλος του Οκτώβρη ο σύλλογος έκανε γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης. Εκ των υστέρων γίνεται γνωστό ότι το αποτέλεσμα της συνέλευσης δεν ισχύει. Αυτή ακυρώνεται αφού αποδείχθηκε ότι δεν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες. Πιθανή ημερομηνία νέας συνέλευσης η 19ηΝοέμβρη.

Το κακό με το σύλλογο «Αγία Μαρίνα» αφορά τα εσωτερικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς συνεχίζονται. Αφορμή των νέων επεισοδίων του σήριαλ ίσως να είναι το ότι στο ιδιωτικό ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ δεν εργάζονται όλοι όσοι απασχολούνταν στο προηγούμενο καθεστώς. Οι μη προσληφθέντες είναι ταυτόχρονα και μέλη του συλλόγου. Ασκούν κριτική στην προηγούμενη διοίκηση για τους όρους της συμφωνίας με τους ιδιώτες. Αυτή η κριτική αναπτύχθηκε (έντονα όπως φημολογείται) στην γενική συνέλευση του Οκτώβρη. Το αποτέλεσμα της οποίας δεν ισχύει. Κάπως έτσι όλα θα αρχίσουν από την αρχή.

Προηγούμενο άρθρο«Συμπαίκτης» του Φίλιππα Αναστασιάδη ο Γιώργος Στάμος
Επόμενο άρθροΑνησυχία για τη λειτουργία του ογκολογικού τμήματος