Στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο επικεφαλής της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Μάκης Παπαδόπουλος στον απόηχο του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης.

Σε ότι αφορά τον διαγωνισμό marketing o Κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως: “Δεν μας άκουσε ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Αυτό που προσπάθησαν κάποιοι να το περάσουν ήταν σε λάθος κατεύθυνση”. Σήμερα το θέμα έρχεται ξανά στη συνεδρίαση της ΔΗΜΦΩΦΕΛΕΙΑ και ο κ. Παπαδόπουλος πρότεινε να συσταθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, “ο δήμαρχος δεν το ήθελε και δεν ήθελε να συνεργαστεί. Προσπαθήσαμε να πείσουμε τη διοίκηση να κάνει αυτό που πρέπει”.

Για το “Βοήθεια στο Σπίτι” ο Μάκης Παπαδόπουλος είπε: “Υπήρχε απόφαση δημοτικού συμβουλίου που έλεγε ότι συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους. Αυτοί οι εργαζόμενοι για χρόνια έχουν κάνει κατάθεση ψυχής. Μετά από τις δεσμεύσεις από το δημοτικό συμβούλιο και τους εργαζομένους, άρχισε να τους πιέζει και να δημιουργεί προφάσεις. Δεν έχει καθαρά στο μυαλό του ποιες προτεραιότητες πρέπει να βάλει στον δήμο και ποιες ανάγκες έχει η κοινωνία”, ενώ σημείωσε πως: “Πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συμφωνήσουμε ποια στρατηγική θα ακολουθήσουμε, ποιες πολιτικές θα εφαρμόσουμε”. Αγορά και κοινωνική πολιτική, πρέπει βρίσκονται στο επίκεντρο σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο.

Για την κοινωνική πολιτική του δήμου ο επικεφαλής του “Τόπου της Ζωής μας” είπε πως: “Ο κ. Μουριάδης συνεχίζει να εφαρμόζει φορομπηχτική πολιτική. Βάζει αυξήσεις στους πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Έρχονται αυξημένοι λογαριασμοί στη ΔΕΥΑΚ και χθες τόλμησε να φέρει αυξήσεις στα τροφεία για τους παιδικούς σταθμούς”.

Ακούστε όσα είπε ο Μάκης Παπαδόπουλος στο Lobby 101.8 το πρωί της Παρασκευής (29/5) από το 45.40

Προηγούμενο άρθροΠαράταση εγγραφών στο μουσικό σχολείο Καβάλας για την Α΄ Γυμνασίου έως και τις 5 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΕπίσημα στην Α2 η Ε.Κ. Καβάλας