Οι τρεις εργολαβίες καθυστερούν το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης σημείωσε ότι εντός των ημερών θα εγκατασταθεί και ο τρίτος εργολάβος και το έργο εισέρχεται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι αλήθεια ότι το έργο έχει καθυστερήσει πολύ. Η αρχική μελέτη ήταν ένα έργο γύρω στα 2,5 εκατομμύρια, από αυτό για να μπορέσει η προηγούμενη διοίκηση να το βάλει σε προγράμματα, το είχε σπάσει σε δύο εργολαβίες τις οποίες πήραν δύο διαφορετικοί εργολάβοι. Στο ίδιο έργο δύο διαφορετικοί εργολάβοι καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να γίνει. Παρά τις δύο εργολαβίες, υπήρχαν και πολλές εργασίες που είχαν μείνει από έξω, όπως τα βαψίματα, η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων. Αυτά με τη βοήθεια και της Περιφέρειας, συντάξαμε μία καινούργια μελέτη. Έχει μπει σαν τρίτο υποέργο, έχει δημοπρατηθεί, υπάρχει ωφελούμενος εργολάβος, οι άλλοι δύο έχουν φύγει πλέον, οπότε μπαίνει ο τρίτος για να μπορέσει να τελειώσει και την αυλή αλλά και τους εσωτερικούς χώρους. Έχουμε υπογράψει συμβάσεις, έχει μία προθεσμία για να εγκατασταθεί και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα».

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Πρόσθεσε ότι «όταν θα τελειώσει θα είναι ένα πολύ καλό έργο, έχει όμως καθυστερήσει αρκετά. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να μπορέσει να τελειώσει. Μέχρι να δούμε τι γίνεται, ποιες εργασίες υπάρχουν μέσα, μας έφαγε αρκετό χρόνο. Αυτό τελείωσε και το έργο θα συνεχιστεί. Ευελπιστούσα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε τελειώσει, αλλά αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι το Πάσχα είναι πολύ πιθανό. Από ‘κει και πέρα, κάναμε τα χαρτιά για να μας στείλουν καινούργιο εξοπλισμό».

Προηγούμενο άρθροΈναρξη τμημάτων χορωδίας και θεάτρου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ Δήμου Θάσου
Επόμενο άρθροΤο πρόβλημα με τις καθαρίστριες στο ΔΙΠΑΕ θα λυθεί, ωστόσο ο ξεσηκωμός αποσκοπεί αλλού