Την Καβάλα επισκέφθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ κ. Γιάννης Μπρατάκος και είχε σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Χαράλαμπος Δράκος έκανε λόγο για μία πολύ τιμητική επίσκεψη όπου επι μία ώρα συζήτησαν θέματα που αφορούν τα τοπικά του κόμματος.

Όπως ανέφερε αρχικά “Πράγματι είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να βρίσκεται στην πόλη μας ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος και για να ακριβολογούμε και με την παρουσία της κ. Μαίη Ζάννη, ένα εξέχον στέλεχος της παράταξης και ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργικού γραφείου σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού, είχαμε μια ωραία επίσκεψη. Και οι δύο οικογένειες, έντονα πολιτικοποιημένες και κομματικοποιημένες τα τελευταία 60 χρόνια μάλιστα η οικογένεια Μπρατάκου είναι γνωστή ενώ η οικογένεια Ζάννη είναι επίσης γνωστή μια και μιλάμε για πρώην βουλευτή Δωδεκανήσων ως πρόγονο και από τον Ράλλη πρωθυπουργό της χώρας η ίδια καταγόμενη.

Άρα μιλάμε γα δύο ξεχωριστά στελέχη που τα είχαμε κοντά μας σε μια διευρυμένη σύσκεψη της κομματικής επιτροπής. Είμαι ικανοποιημένος από την σύσκεψη αφού ετέθησαν όλα τα προβλήματα, οργανωτικά κυρίως, οικονομικά και μη και εδόθησαν απαντήσεις σε όλα».

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Και πρόσθεσε πως «Σε αυτό τον χρόνο η ΝΔ διανύει προεκλογική περίοδο σε εσωκομματικές εκλογές οι οποίες θα είναι και προσυνεδριακές με αποκορύφωμα αρχές Δεκεμβρίου να πάμε σε ένα συνέδριο που θα είναι προεκλογικό, θα έχουμε εκλογή νέας κεντρικής πολιτικές επιτροπής, νέου γραμματέα της πολιτικής επιτροπής και τροποποίηση καταστατικού γιατί το υπάρχον έχει ορισμένες ασάφειες που χρήζουν διορθώσεων. Ίσως να χρειάζεται και αλλαγές ορισμένων άρθρων.

Από εκεί και πέρα οι σχέσεις μεταξύ των στελεχών πρέπει να είναι γερές μια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο χρόνο ήταν πολλές ενώ οι προγραμματισμός για τα επόμενα μας βήματα από κεντρική διοίκηση και σε περιφερειακή δυνάμωση με αρχηγό του δόρατος πάντοτε τη Νομαρχιακή Επιτροπή, τους βουλευτές, τους πολιτευτές και τα στελέχη ώστε να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο για να είμαστε αρωγοί και να συντηρήσουμε την κυβερνητική επιλογή. Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης χωρίς βέβαια να λείψουν και οι αναφορές σε εμπορικά θέματα, σε παραγωγικά μια και είχαμε και το Επιμελητήριο μαζί μας με δεδομένο ότι ο κ. Μπρατάκος είναι από το Επιμελητήριο Αθηνών, Αντιπρόεδρος εν ενεργεία και υπεύθυνος της γραμματείας παραγωγικού τομέα στο κόμμα οπότε έχει πλήρη άποψη και πλήρη γνώση αυτού του τομέα».

Τέλος έκανε γνωστό πως το κόμμα γενικά σε τοπικό επίπεδο και φυσικά και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης έκαναν συζητήσεις εφ όλης της ύλης και για όλα όσα συμβαίνουν. “Και μόνο η παρουσία του κ. Μπρατάκου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροEnergean: με το Stena Icemax οι νέες γεωτρήσεις στο Ισραήλ
Επόμενο άρθροΣτον «αέρα» η λιτανεία της εικόνας του Αποστόλου Παύλου- Δεν απάντησε ο Χαρδαλιάς