Αναβλήθηκε το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας λόγω πανδημίας. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι το συνέδριο θα διεξαχθεί μετά από 3-4 μήνες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «και στην περιοδεία που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μητσοτάκης στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, σε συζήτηση που είχε με τα κομματικά στελέχη αποφασίστηκε η μετάθεση της οργάνωσης του τακτικού συνεδρίου για τους επόμενους πρώτους 3 μήνες του 2022. Κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει αυτό διότι αν γινόταν το συνέδριο αυτήν την περίοδο, τηρώντας υποδειγματικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θεωρώ ότι θα έστελνε λάθος μήνυμα. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν οι περισσότεροι και σωστά αναβλήθηκε. Είναι μια αναβολή εναρμονισμένη με το γενικότερο κλίμα. Θα γίνει μετά από 3-4 μήνες υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε βελτίωση της κατάστασης, διαφορετικά θα έρθουμε ξανά στην ίδια διαδικασία και στις ίδιες αποφάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά προς το καλύτερο».

ΠΑΣΟΚ

Σχολιάζοντας την εκλογική διαδικασία για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσοι θα κατέβουν να ψηφίσουν. Πιστεύω ότι όσο λιγότεροι κατέβουν, τόσο προβάδισμα θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Αντίθετα, όσο περισσότεροι κατέβουν τόσο θα έχουν προβάδισμα ο Ανδρουλάκης κι ο Λομβέρδος. Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν θα κατέβω να ψηφίσω αλλά ενδιαφέρομαι για το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελα να βγει ενισχυμένο από αυτήν τη διαδικασία, να προχωρήσουν όλοι μαζί ενωμένοι την επόμενη μέρα ανάδειξης του αρχηγού τους, να καταθέσουν στο λαό μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας ώστε να μπορέσει να φτάσει σε υψηλά ποσοστά κυβερνητικού κόμματος. Διότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρχει ένα δεύτερο, εκτός Νέας Δημοκρατίας, αστικό κόμμα εξουσίας».

Προηγούμενο άρθροΑντίθετος με την αύξηση των ανταποδοτικών τελών ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Σωτήρης Παπαδόπουλος
Επόμενο άρθροΔιαδικτυακή ενημέρωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας