Παρουσίασε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καβάλας ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος υπογράμμισε ότι το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των υποψηφίων του κόμματος.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν μια πρώτη επίσημη υποψηφιότητα που σαφώς και ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία, όπως και άλλες που θα βγουν, όπως της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Άρχισε η διαδικασία αυτή σε μία χρονική στιγμή που όλοι την περιμέναμε. Θα παρουσιαστούν κι άλλες υποψηφιότητες. Λίαν συντόμως θα καταθέσει τη δική της πρόθεση για υποψηφιότητα και η κα Ιωσηφίδου προερχόμενη από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να υπάρχει συνεννόηση μέσα από την πολιτική συζήτηση ώστε να μπορέσει να βγει ένα αποτέλεσμα. Και αυτό το αποτέλεσμα να είναι την ημέρα των εκλογών ο Συνδυασμός που θα προέρχεται από αυτόν το χώρο, να μπορέσει να κερδίσει τις εκλογές. Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε και εμείς και κυρίως οι ενδιαφερόμενοι. Έτσι να πορευτούμε μέχρι τις εκλογές, διότι όπως έχω ξαναπεί, η παρούσα διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν έχει δώσει δείγματα γραφής από τα όσα είχε υποσχεθεί πριν 3 χρόνια όταν ανέλαβε το Δήμο Καβάλας και από την προεκλογική της κίνηση δεν κατόρθωσε να φέρει εις πέρας κανένα πραγματικό σοβαρό έργο.

Με την πολιτική συνεννόηση σε μία περιοχή που δεν είμαστε και πάρα πολλοί ώστε να είμαστε χωρισμένοι, νομίζω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε, αφού πρώτα πετάξουμε ό,τι νομίζουμε ότι μας κάνει να διαφωνούμε. Η κοινή συνισταμένη είναι μία και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κλειτσιώτη είπε ότι «είναι μια υποψηφιότητα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι πολιτικό ον, δραστηριοποιείται στην Καβάλα, πολιτικά είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει κάνει δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο ανώτατο επίπεδο των βουλευτικών εκλογών. Από ‘κει και πέρα έχει την εμπειρία να κινηθεί. Από την άλλη μεριά, δεν είναι το μοναδικό προσόν για έναν υποψήφιο δήμαρχο η πολιτική εμπειρία. Πρέπει να έχει στόχους. Το timing των εκλογών και το timing της παρουσίασης και το timing του τι θα πεις την κατάλληλη στιγμή παίζουν το ρόλο τους».

Προηγούμενο άρθροΣτέιτ Ντιπάρτμεντ σε Τουρκία: Η κυριαρχία των χωρών πρέπει και να προστατεύεται
Επόμενο άρθροΦίλιππος Αναστασιάδης: Βάζουμε μπροστά τη νέα γενιά, τα νέα ονόματα της παράταξης «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»