2020

Με το σύνθημα “Ντυθείτε με τα μαγικά σας ρούχα”και ελάτε να τρέξουμε παρέα, η συνεργασία των 6 Συλλόγων (Πολ. Σύλλογος Γλαύκος -Σύλλογος Μικρασιατών- Σύλλογος Ποντίων- Α.Ο. Θεαγένης – Α.Σ. Ανδροσθένης – Σύλλογος Νέων) έκλεισαν το αποκριάτικο ραντεβού τους, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Παλιό Λιμανάκι του Λιμένα της Θάσου για το Μagic run2…..

Φυσικά μετά το Run, ο χορός, το φαγητό, το γλέντι μέχρι τελικής πτώσης αλλά και πολλά event ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές. Για τους μικρούς όμως η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν είδαν να έρχονται κοντά τους οι αγαπημένοι τους ήρωες Καρτούν, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια των συλλόγων να δώσουν μια αποκριάτικη νότα ξεπέρασε κάθε πιθανή πρόβλεψη ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Θάσου η οποία έδωσε την δική της μουσική νότα στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ήταν και οι ευχαριστίες των συλλόγων στην έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Θάσου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και των επαγγελματιών του Λιμένα για την συμπαράσταση τους!

Προηγούμενο άρθροΠλημμύρισε με μικρούς σκακιστές το καλογερικό στον Λιμένα της Θάσου
Επόμενο άρθροΠανεπιστήμια: Έρχονται αλλαγές στις μετεγγραφές φοιτητών