Μηνύσεις  κατά του μηχανικού της εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ για ψευδή καταμήνυση οι 8 συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία για παρακώληση εργασιών.  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου κ. Θέμη Καλπακίδη οι ίδιοι αθωώθηκαν και τώρα πέρασαν στην αντεπίθεση.

Όπως  ανέφερε ο κ. Καλπακίδης «Όταν έγιναν οι συλλήψεις των οκτώ έγινε κάποια μήνυση σύμφωνα με την κατάθεση ενός μηχανικού. Οι συλλήψεις και οι μηνύσεις εναντίον μας έγιναν βάση της κατάθεσης. Εμείς είπαμε ότι όσα είπε ο μηχανικός ήταν ψέματα και κάναμε μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Από την στιγμή που αθωωθήκαμε μάλιστα τρέχουν οι μηνύσεις που έχουμε κάνει ήδη.

Αυτό συμβαίνει και από εκεί και πέρα θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Εμείς αθωωθήκαμε εκτός και αν δεν αλλάξει κάτι μια και κάποια πράγματα αλλάζουν πολύ εύκολα.

Όσο για τον αγωγό συνεχίζεται η κατασκευή του και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Όσο για αντιδράσεις από άλλες περιοχές, όπως Δοξάτο – Δράμα θα δούμε στην πορεία αν όντως υπάρχουν αντιδράσεις με μέλλον» .

Προηγούμενο άρθροΤα νέα της ΕΠΣ Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ σκύλος της ΕΛΑΣ «ξεσκέπασε» 20 συσκευασίες με ηρωίνη και κάνναβη