%cf%84%ce%bf%cf%88%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-800x445

Με τον συνδυασμό του Χριστόδουλου  Τοψίδη συμπορεύεται ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκινούν μία προσπάθεια με στόχο να δώσουν μία αναπτυξιακή προοπτική στην Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το συνδυασμό θα τον ανακοινώσω στην Καβάλα όπως και στους άλλους νομούς μετά από λίγο καιρό. Το θέμα είναι ότι συμπορεύομαι, υποστηρίζω, συμμετέχω στην προσπάθεια του Χριστόδουλου Τοψίδη προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε την Περιφέρεια να γυρίσει σελίδα προς μία καλύτερη μορφή διοίκησης. Παραγωγικότερη και καλύτερη.

Όλα είναι δρομολογημένα. Και σε κάθε μία περίπτωση υπάρχει μία πηγαία διάθεση συμμετοχής. Αυτό είναι καλό, είναι σημαντικό, ελπιδοφόρο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά. Εμείς θέλουμε να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια. Οι προϋποθέσεις είναι δύο. Είναι ένα σχήμα ευρύτερα ανοιχτό και είναι μία προσπάθεια η οποία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με διάθεση να συμμετέχουν. Δεν υπάρχει ιεραρχία που κάποιος ήρθε πρώτος, κάποιος ήρθε δεύτερος, κάποιος είναι έτσι ή αλλιώς. Εδώ υπάρχει μία διάθεση προκειμένου να μπορέσουμε να γυρίσουμε τη σελίδα και να δούμε μία καινούργια Περιφέρεια ως προς τον τρόπο λειτουργίας της. Είναι μία συνειδητή επιλογή και δεν είναι επιλογή ανάγκης όπως, είτε βλακωδώς είτε κακοπροαιρέτως, δημοσιεύθηκε σε έντυπο της πόλης μας. Ο καθένας ό,τι θέλει γράφει. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διορθώσουμε ή να ελέγξουμε τι γράφει ο καθένας. Εκείνο το οποίο είναι βέβαιο, είναι ότι κάνουμε μία προσπάθεια να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα με αισιοδοξία. Η Περιφέρεια, στην οποία συμμετέχω από το 2010, το 2014 με τον μακαρίτη Γιώργο Παυλίδη μπορέσαμε και τότε κάναμε τον πολίτη να νοιώσει ότι η Περιφέρεια είναι κάτι σημαντικό γι’ αυτόν. Αυτή η προσπάθεια με τον θάνατο του Γιώργου ανακόπηκε. Διαμορφώθηκε ένα άλλο πλαίσιο το οποίο θα περάσει κι αυτό στην ιστορία. Δημιουργείται ήδη ένα ρεύμα πλειοψηφικό το οποίο θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά προς όφελος του πολίτη και της περιοχής.

Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα από τη στιγμή που μεταδόθηκε η είδηση μέσω ίντερνετ, την Κυριακή. Θα έλεγα και πιεστικά σε κάποιες περιπτώσεις».

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στο ΦΟΚ την Κυριακή
Επόμενο άρθροΚοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Ανατροπή! Όλοι πρέπει να κάνουν νέες αιτήσεις