Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με τηλεδιάσκεψη λόγω κορωνοϊού. Ο πρόεδρός του κ. Κώστας Πεφάνης σημείωσε ότι ελπίζουν να περάσει αυτή η κρίση και να επιστρέψουν στις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι μια εποχή που ξεκινάμε όλοι τις δραστηριότητές μας κι εμείς στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ξεκινήσουμε τα πιο συχνά συμβούλια. Συνεχίζουμε, δυστυχώς, με τηλεδιασκέψεις. Το διά ζώσης είναι απαραίτητο και λύνει πολλά προβλήματα αλλά έχουμε μάθει να χειριζόμαστε τον εξοπλισμό όλοι και θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον τα συμβούλια μ’ αυτόν τον τρόπο. Ελπίζουμε να περάσει αυτή η κρίση που ζούμε με τον κορωνοϊό και να επανέλθουμε. Ως τότε συνεχίζουμε με τηλεδιασκέψεις.

Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Από την άλλη πλευρά ο νόμος μας δίνει αυτήν τη δυνατότητα και η άλλη επιλογή είναι δια περιφοράς. Δηλαδή ανταλλάσοντας e-mail ή τηλέφωνα, το οποίο είναι πολύ απρόσωπο και δεν ευνοεί το διάλογο. Είναι σημεία των καιρών κι ελπίζουμε να είναι παροδική αυτή η κατάσταση».

ΑΛΛΑΓΕΣ

Πρόσθεσε ότι «συνεχίζεται από κάποιους ο βερμπαλισμός και αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθένα. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και ο καθένας έχει έναν διαμορφωμένο χαρακτήρα. Δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι η επιτροπή που έχουμε συστήσει για την αλλαγή του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήδη έχουμε κάνει μια συνεδρίαση με κάποιες πρώτες απόψεις, δεν συμμετείχαν όλοι. Θα το συνεχίσουμε και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει βούληση να αλλάξουμε τον κανονισμό προς το βέλτιστο. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα το επόμενο διάστημα».

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μισέλ – Ερντογάν
Επόμενο άρθροΑδ. Γεωργιάδης: Σε 15 μέρες έρχονται στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, οι επενδυτές για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας