Το λιμάνι Καβάλας θα ενισχυθεί φέτος το καλοκαίρι καθώς θα έχει περισσότερα δρομολόγια για τα νησιά του Αιγαίου. Κάτι που το επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η ναυτιλιακή πράκτορας κ. Λίνα Μηλιάδου.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα δρομολόγια του Ιουνίου είναι ίδια με αυτά του 2020 λόγω covid. Τα δρομολόγια του Ιουλίου και του Αυγούστου θα είναι ίδια με αυτά του καλοκαιρού του 2019. Θα είναι, δηλαδή, 9-10 δρομολόγια την εβδομάδα. Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον και γι’ αυτόν το λόγο βάλαμε αυτό τον αριθμό. Πιο πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου είναι για τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μάλλον όλοι περιμένουν πώς θα πάει και κλείνουν για εκείνο το δίμηνο. Οι πιο πολλοί είναι Έλληνες αλλά υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη Λήμνο. Εμπορευματική κίνηση έχει, δεν σταματάει, υπάρχει όλο το χρόνο.

Είμαστε αισιόδοξοι. Φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση. Ο κόσμος ψάχνει προσφορές, οικονομικά πακέτα. Προτιμούν τη Λήμνο γιατί είναι πιο κοντά στην Καβάλα και πιο οικονομικά. Όμως υπάρχουν κι άλλα οικονομικά πακέτα για Μυτιλήνη, Χίο που και γι’ αυτά τα νησιά υπάρχει ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, για τη Λήμνο το αυτοκίνητο κοστίζει 51 ευρώ και κάθε άτομο 16,5 ευρώ. Βγαίνει, δηλαδή γύρω στα 85 ευρώ για να πας κι άλλα τόσα για την επιστροφή».

Προηγούμενο άρθρο«Φέρνουμε ένα νομοσχέδιο που αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και αποκαθιστά αδικίες», δηλώνει ο βουλευτής, Μακάριος Λαζαρίδης
Επόμενο άρθροΠρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας