Με πολύ καλούς ρυθμούς λειτουργεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ και το παράρτημα Καβάλας. Η πρόεδρος κ. Αναστασία Τζαμπαζλή υπογράμμισε πως διανύουν μία δημιουργική περίοδο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε καλά αν και τα κρούσματα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί γενικά στην περιοχή. Το αντιμετωπίζουμε και προς το παρόν είμαστε όλοι καλά σε σχέση με την πανδημία.

Τα παιδιά μας έχουν ξεκινήσει την κατασκηνωτική περίοδο από την Τρίτη, εκτός από τα δύο μεγάλα κορίτσια που κάνουν την πρακτική τους στη ζαχαροπλαστική σε ζαχαροπλαστείο της πόλης μέσω του ΟΑΕΔ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι στηρίζει τα παιδιά μας η κοινωνία της Καβάλας. Είμαστε σε μία χαλαρή και πολύ καλή περίοδο για τα παιδιά επάνω στην Παιδόπολη.

Για τα μεγάλα παιδιά, είμαστε σε αναμονή προγραμματικής σύμβασης –έχουμε καταθέσει όλα τα χαρτιά μας και σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας. Περιμένουμε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για το καμένο κτήριο, έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης και νομίζω ότι είναι, πλέον, θέμα ημερών. Έχει περάσει και την Οικονομική Επιτροπή από το Δήμο Καβάλας και είμαστε σε αναμονή να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση κι να λήξει αυτός ο βραχνάς γι’ αυτό που βρήκαμε εδώ πάνω στην Παιδόπολη».

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Πρόσθεσε ότι «σε γενικές γραμμές όλο το Κέντρο Πρόνοιας, όχι μόνο το κομμάτι της Καβάλας, ξεκινήσαμε δειλά- δειλά να είμαστε έξω. Συμμετείχαμε σε μία τριήμερη εκδρομή των Χρονίων Παθήσεων της Καβάλας από την Ελευθερούπολη, που το περίμεναν εδώ και δύο χρόνια. Πήραμε και το παράστημα της Δράμας που κατάφερε και κατέκτησε τα πρώτο διεθνές βραβείο από συμμετοχή των παιδιών μας με αναπηρία από χώρες που διαγωνίστηκαν από Αγγλία και Αμερική. Γενικά θέλω να πιστεύω ότι είναι μία καλή περίοδος και θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Προηγούμενο άρθροBBC: Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτείται τις επόμενες ώρες
Επόμενο άρθρο«Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά της όχθης», δήλωσε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης για τις καταστροφές των καλλιεργειών στο Δήμο Παγγαίου