Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δωρεά προς το Κέντρο Υγείας, αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, που έγινε με παρέμβαση του βουλευτή Π.Ε. Καβάλας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη, από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Συγκεκριμένα, η δωρεά αφορά: Δύο (2) επαγγελματικά οξύμετρα ενηλίκων, ένα (1) επαγγελματικό οξύμετρο παιδιατρικό, δύο (2) νεφελοποιητές, δύο (2) επαγγελματικά τροχήλατα πιεσόμετρα, δύο (2) ψηφιακά θερμόμετρα υπερύθρων και 400 μάσκες προστασίας FFP2, είδη τα οποία θα συμβάλουν ακόμη περισσότερο στην συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Λαζαρίδη, προς το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Πέντζο για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, αλλά και προς τον Διοικητή κ. Τσαλικάκη και την κ. Υποδιοικήτρια κ. Χατζοπούλου της 4ης ΔΥΠΕ, για την άμεση ανταπόκριση και την αποδοχή της δωρεάς.

Προηγούμενο άρθροΑποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων- Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τη γέφυρα Καβάλας
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Νέο σοκ με 84 νεκρούς και 549 διασωληνωμένους – 1.388 νέα κρούσματα