Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή εγκαινίων των πλωτών εξεδρών χθές στις 9 το βράδυ στο κεντρικό λιμάνι Απόστολος Παύλος της Καβάλας.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης , ο αντιπεριφερειάρχη Θ.Μαρκόπουλου , η δήμαρχος Καβάλας , Δήμητρας Τσανάκα , ο πρόεδρο; του ΟΛΚ Χρήστου Ηλιάδης , οι βουλευτές του Συριζα Καβάλας Δημήτρης Εμμανοπυηλίδης , και Κώστας Μορφίδης , καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος και πολλοι φορείς της πόλης και τωβ γύρο περιοχών . 

Χαιρετισμό απηύθυναν η δήμαρχος , Δήμητρας Τσανάκα και ο προέδρου του ΟΛΚ, Χ.Ηλιάδη.Και ακολούθησε ομιλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Παυλίδη όπου δήλωσε πως πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έχει στόχο την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. Πλέον υπάρχουν οι υποδομές που μπορούν να προσελκύσουν νέους τουρίστες με τα σκάφη τους. 

Έπειτα ακολούθησε η υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής μεταξύ του κ. Ηλιάδη και του περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη . Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική επένδυση από τη Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας . Ενώ στα εγκαίνια των πλωτών εξεδρών βρέθηκαν και οι εργαζόμεοι τις ΒΦΛ φωνάζοντας συνθήματα για την λειτουργία του εργοστασίου , την ώρα που στο βήμα ήταν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης .

Προηγούμενο άρθροΤέλος τα χρήματα – Μόνο με κάρτες οι πληρωμές – Που γίνεται υποχρεωτική η εφαρμογή του μέτρου
Επόμενο άρθροΓ.Παυλίδης:Με συνέπειες η επικείμενη μεταφορά προσφύγων εντός της πόλης της Καβάλας