Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Αγίας Μαρίνης, στο εξωκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Χριστοδούλου Αναγνωστόπουλου και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προς τους ευσεβείς χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον λόφο της Νέας Ηρακλείτσας αναφερόμενος στον βίο της τιμώμενης Αγίας.

Στην ακολουθία προσήλθαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιπεριφεριάχης του Νομού Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, οι Βουλευτές του Νομού Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης και κ. Ιωάννης Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Πριονίδης Χρήστος η Προεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου Μυρσινη Χρυσαφούδη ο τεως Αντιπεριφερειαρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος ο Πρόεδρος της Νέας Ηρακλείτσας Θανασης Παπαδόπουλος και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος- Ταγαράς λύνουν το θέμα του πάρκινγκ “Ροδόπη”
Επόμενο άρθροΚατασκευή δέκα σκυλόσπιτων από τους εθελοντές του προγράμματος “Volunteering Activities in Stray Shelter at Kavala Greece”