Με μεγάλη επιτυχία, τρομερό κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία του Τόνι Σφήνου στο φρούριο Καβάλας στο πλαίσιο του Cosmopolis festival. Ο κόσμος διασκέδασε από την αρχή μέχρι το τέλος και ανανέωσε το ραντεβού για τα επόμενα καλοκαιρινά event του Cosmopolis festival 2022.

Προσεχώς στο Cosmopolis festival

Το «CosmoHome» μας καλωσορίζει και αυτήν την Πέμπτη σε αναπάντεχα μέρη.

Σε πανέμορφα σημεία της παλιάς πόλης αλλά και σε γραφικούς οικισμούς του Δήμου Καβάλας το Cosmopolis υποδέχεται και αυτήν την Πέμπτη, φανταστικούς μουσικούς, με πλούσια ηχοχρώματα να δημιουργούν το ιδανικό τοπίο για τους επισκέπτες των συναυλιών.

Αυτή την Πέμπτη στις 21 Ιουλίου:
• Στο πάρκινγκ του Φάρου οι «Εν πλώ» τραγουδούν με την ψυχή τους, τραγούδια από Έλληνες δημιουργούς που αγαπήσαμε
• Στον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Πολύστυλο, οι Δρόσος Κουτσοκώστας στο τραγούδι και το λαούτο, ο Κυριάκος Πετράς στο βιολί και η Μαρίνα Λιόντου Μοχάμεντ στο ούτι και το τραγούδι, μας ταξιδεύουν σε μαγικές θαλασσινές μελωδίες.
• Στην κεντρική Πλατεία της Λυδίας οι «Candia Duo» αναδεικνύουν την τυπική ζυγιά της κρητικής μουσικής με την λύρα και το λαούτο, μεταφέροντας υπέροχες εικόνες του παρελθόντος στο σήμερα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

BLUE COSMOPOLIS – Παρασκευή 22.07
Έναρξη του BLUE Cosmopolis στο Λιμάνι έναντι της Πλατείας Ελευθερίας με:
• Επιδείξεις μαγειρικής, ανοικτά εργαστήρια, και γνωριμία με τις δράσεις του BLUE,
• Milonga Porteña από το Kavalatino
• Συναυλία με τους SOCIAL WASTE στο θεατράκι του Μωχάμετ Άλη

Προηγούμενο άρθροΚατάθεση στεφάνων για τον Δημήτρη Τσαμκιράνη
Επόμενο άρθροΕπιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στη μνήμη των πεσόντων κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου 1974