Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Φάρμα Μουσθένης. Εκεί βρέθηκε και ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Για το θέμα αυτό δήλωσε ότι «στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Δράμα για την απελευθέρωση της πόλης -108 χρόνια κι εκεί, λίγες μέρες μετά την Καβάλα- και μετά την παρουσία του στην εκδήλωση για το φυσικό αέριο στην Ξάνθη, βρήκε λίγο χρόνο να χωρέσει στο πρόγραμμά του και την ΠΕ Καβάλας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός αγαπάει την περιοχή μας και την έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη. Είμαι πολύ χαρούμενο γιατί η εισήγηση που έκανα να επισκεφθεί τη συγκεκριμένη φάρμα, έτυχε της θετικής του αποδοχής. Σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη στη φάρμα του Απόστολου Αδάλη και της οικογένειάς του, τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στον πρωτογενή τομέα και πρωτίστως στους νέους παραγωγούς. Είναι αυτοί που θα πάρουν τη σκυτάλη από τους γονείς τους για να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα. Η συγκεκριμένη επιχείρηση και ο Απόστολος είναι παραδείγματα τα οποία χρειαζόμαστε. Πήγε σπούδασε, ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές και έκρινε ότι θα έπρεπε να γυρίσει στον τόπο των γονιών του για να εξελίξει τη φάρμα που είχε ο πατέρας του, με νέα δεδομένα. Να την μπολιάσει με πιο φρέσκες ιδέες, ασχολούμενος με τον πρωτογενή τομέα.

Το μήνυμα που πέρασε ο πρωθυπουργός με την παρουσία του στη φάρμα Μουσθένης ήταν ακριβώς αυτό. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τους νέους παραγωγούς».

Προηγούμενο άρθροΑποχωρεί μετα απο 23 χρόνια από την προεδρία του Αετού Οφρυνίου ο Νίκος Λαμπίδης
Επόμενο άρθροΜοτοπορεία Κύπριων μοτοσυκλετιστών στον Έβρο