Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι επιταχύνεται η διαδικασία για την καταβολή των αποζημιώσεων των πολιτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Δήμο Νέστου, τον Ιούνιο του 2018.

Τη σχετική ενημέρωση του παρείχε ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως «οι σχετικές αποζημιώσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς και εμπορεύματα επιχειρήσεων, εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνικών μονάδων, θα καταβληθούν εντός του Ιουνίου».
Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι σχετικές αποφάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση των ενταλμάτων.

Ο κ. Λαζαρίδης ευχαριστεί «το φίλο κ. Τριαντόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του και φυσικά τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος -μαζί με τις υπηρεσίες του- κινήθηκε ταχύτατα και καταφέραμε να λύσουμε ένα ακόμη πρόβλημα που κληρονομήσαμε».

Προηγούμενο άρθροΣε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στη νέα δράση για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης
Επόμενο άρθροΑντικατάσταση του προβληματικού δικτύου στην οδό Ίμβρου απο την ΔΕΥΑΚ