Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για τα 47 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος, έκανε την εξής δήλωση:

«Πριν από 47 χρόνια, σαν σήμερα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη μεγάλη φιλελεύθερη, προοδευτική, κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Το πατριωτικό κόμμα που, με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον, έμελλε να αλλάξει ριζικά τη μοίρα της πατρίδας μας, να πρωταγωνιστήσει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να την κρατήσει όρθια σε κάθε δύσκολη στιγμή.

“Είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος”, αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη του 1974, φράση που συνοδεύει τη Νέα Δημοκρατία στο πέρασμα των δεκαετιών.

Σε αυτές τις τέσσερις και πλέον δεκαετίες οι Κωνσταντίνος Καραμανλής, Γεώργιος Ράλλης, Ευάγγελος Αβέρωφ – Τοσίτσας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Έβερτ, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Μεϊμαράκης υπηρέτησαν τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξης, προσηλωμένοι στο να κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη.

Σήμερα, κηρύσσοντας την ενότητα και εκφράζοντας όλους τους Έλληνες, περισσότερο ώριμη από ποτέ, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διατηρεί αναλλοίωτα αυτά τα χαρακτηριστικά και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, προχωρά μπροστά.

Με υπευθυνότητα, σχέδιο και επιμονή, διαρκώς στην υπηρεσία του πολίτη, “αγκαλιάζει” τις αγωνίες του, ξεπερνά τις δυσκολίες, επιλύει προβλήματα και κτίζει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Οι προκλήσεις πολλές, τα στοιχήματα μεγάλα. Συνεχίζουμε!»

Προηγούμενο άρθροΑναστολή λειτουργίας σε 2 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου καβάλας λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου)