Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, παρακολούθησε σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου, τις εκδηλώσεις για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Μετά την επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στεφάνου, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα, αποτίουμε φόρο τιμής στους χιλιάδες προγόνους μας οι οποίοι υπηρέτησαν με ηρωισμό τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Με βαθιά ευγνωμοσύνη, τιμούμε αυτούς που πολέμησαν με θαυμαστή αυτοθυσία για την αλήθεια και διαφύλαξαν με το αίμα τους την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Χρέος μας σήμερα είναι ενωμένοι, να συντηρήσουμε την ιστορική μνήμη και να παραμείνουμε όρθιοι στις επάλξεις, βέβαιοι ότι η πορεία προς την αναγέννηση της χώρας θα συνεχιστεί αταλάντευτα».

Προηγούμενο άρθροΑναλυτική ενημέρωση στη σύσκεψη στο ΤΕΕ με την επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 438 νέα κρούσματα και 9 θάνατοι σε ένα 24ωρο