«Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας και αφορούν το στενό του συνεργάτη, το alter ego του, τον κ. Νίκο Παππά, ο ελληνικός λαός θα περίμενε από τον κ. Τσίπρα, στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, τουλάχιστον μια αυτοκριτική. Αντίθετα, είδαμε μια επίθεση στην Κυβέρνηση που δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρξε. Ίσως γιατί αισθάνεται πολύ πιεσμένος, με πολλά εσωτερικά προβλήματα και αναζητά διεξόδους». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega Channel» και τους δημοσιογράφους κ. Ν. Φιλιππίδη και κυρία Μπ. Αντωνοπούλου.

«Είναι υποχρέωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τέως Πρωθυπουργού να βγει και να μας πει τι ακριβώς συνέβαινε τότε», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης. Γιατί τα ερωτήματα που έχουν προκύψει, σημείωσε, «είναι πάρα πολλά. Ο κ. Παππάς μάλιστα είχε πει ότι θα έκανε και μηνύσεις, μέχρι τώρα όμως δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τη συνομιλία που είχε με τον κ. Μιωνή, έχουμε τις αποκαλύψεις από την πλευρά του κ. Καλογρίτσα, όμως εξήγηση καμία. Τελικά, μετά την χθεσινή κάλυψη που παρείχε ο τέως Πρωθυπουργός στον στενό του συνεργάτη, νομίζω ότι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπαιζαν τον … Παππά και έβγαινε Τσίπρας».

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε την ανάγκη «η πολιτική ζωή του τόπου να μην βουτηχτεί στην λάσπη», από την άλλη όμως, όπως είπε, «πρόκειται για αποκαλύψεις που δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να περάσουν έτσι. Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει και η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, διερευνώντας τις καταγγελίες».

Η Κυβέρνηση πάντως, εκτίμησε, «δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τις εξελίξεις αυτές, δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένους στόχους, με βασικότερο την επανεκκίνηση της οικονομίας. Οι πολίτες είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την εφαρμοζόμενη πολιτική, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προέκυψαν στην πορεία. Προφανώς δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα, όμως είναι σαφές πως, από τη μεταπολίτευση και μετά, τέτοια αντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων από Κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει ξανά. Και αυτό το πιστώνεται προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Προηγούμενο άρθροΕπικουρικές: Αντίστροφη μέτρηση για τα αναδρομικά σε 235.000 συνταξιούχους – Αναλυτικά τα ποσά
Επόμενο άρθροΣε ετοιμότητα ο Σύλλογος Καταδρομέων και ειδικών δυνάμεων «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να επέμβει όπου χρειαστεί