Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την απόφαση εκμίσθωσης στην Egnatia Aviation Ε.Π.Ε. του χώρου του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα, έκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα την ανάρτηση στη Διαύγεια της απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού εκμίσθωσης του χώρου του παλαιού αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα στην εταιρία Egnatia Aviation, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης πιλότων στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια εκκρεμότητα δέκα και πλέον ετών, που τελικά είχε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, ιδιαίτερα σημαντική για τον τόπο μας.

Αφορά την αξιοποίηση του εν λόγω χώρου, με μια μεγάλη επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα δημιουργήσει δεκάδες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν από τις βασικές μου προεκλογικές δεσμεύσεις και είμαι ευτυχής που υλοποιείται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στους πολίτες, βελτιώνοντας καθημερινά την ποιότητα ζωής τους και κτίζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο “αύριο”».

Προηγούμενο άρθροΜπλόκο και σε επίσκεψη για έλεγχο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας από την κατάληψη του Πρίνου
Επόμενο άρθροΔιακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου 18 & 19-12-2021