«Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ Καβάλας» και το δημοσιογράφο κ. Σ. Ασβεστά, με αφορμή σχετική παρέμβαση της τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Ε. Αχτσιόγλου σε κομματική εκδήλωση.

Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «συμπυκνώνεται η τακτική που ακολούθησε και ακολουθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Η κυρία Αχτσιόγλου, με απόλυτα κυνικό τρόπο, είπε ότι η πανδημία είναι “πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευθύνη ως πρώτο κόμμα της Αριστεράς” και πρέπει να δράσει ώστε “οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη στην πανδημία να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες αλλαγές”. Επιβεβαιώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που τρέφεται από την ιδεοληψία που θέλει την κρίση ευκαιρία, όχι προς το καλύτερο, αλλά προς το πιο διχαστικό».

Δυστυχώς, τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «για μία ακόμη φορά, η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στην καταστροφή της χώρας, χωρίς να διερωτηθούν πώς εισπράττουν τέτοιες τοποθετήσεις όσοι πέρασαν και περνούν την περιπέτεια του κορωνοϊού».

Προηγούμενο άρθροΟ Χρήστος Πριονίδης κατασκεύασε νέους πάγκους για τους παραγωγούς για να τοποθετηθούν στα δύο νέα σημεία στη Δ.Ε Ελευθερών
Επόμενο άρθροΓεωτρητικές εργασίες στους Φιλίππους απο την ΔΕΥΑΚ