Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Αμυγδαλεώνα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Κατά τη συζήτησή του με κατοίκους της περιοχής και το προσωπικό του Κέντρου, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το σημαντικό όφελος της δημιουργίας του για την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσταση του συγκεκριμένου Κ.Ε.Π. αποφασίστηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019, στη συνάντηση που είχε ο κ. Λαζαρίδης με τον τότε υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Στόχος, η ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των πολιτών που βελτιώνει την καθημερινότητά τους και συμβάλλει σε μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Εμείς οι πολιτικοί κρινόμαστε από την αποτελεσματικότητα των στόχων που βάζουμε προεκλογικά.

Ένας τέτοιος δικός μου στόχος ήταν η δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Αμυγδαλεώνα.

Σήμερα οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, εξυπηρετούνται τόσο από το Κ.Ε.Π. όσο και από το Α.Τ.Μ., ικανοποιημένοι από την υλοποίηση δύο διαχρονικών και δίκαιων αιτημάτων τους.

Παραμένω προσηλωμένος στην επίλυση προβλημάτων των συμπολιτών μου, που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους».

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία στην Τουρκία για την ελληνική υπεροπλία – Αν δεν αποκτήσουμε τα F-16 BLOCK, τα ελληνικά Rafale θα μας πλήττουν πρώτα
Επόμενο άρθροΥδρογονάνθρακες: Τροπολογία του υπουργείου Ενέργειας για την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα