• Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους Ν. Παναγιωτόπουλο και Ε. Στυλιανίδη

• Καθοριστική η συμβολή του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού κ. Γρ. Δημητριάδη

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για τις εξελίξεις στο μεθοριακό σταθμό Μακάζα Νυμφαία, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Νυμφαία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχτεί εκατομμύρια τουρίστες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε σήμερα τα ξημερώματα μετά τις συντονισμένες ενέργειες που κάναμε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης και τέως υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που χθες το απόγευμα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο.

Καθοριστική σε αυτή την επιτυχία ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και φυσικά του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Λευτέρη Οικονόμου και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Θα παρακολουθώ την πορεία των απαραίτητων έργων υποδομής, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός».

Προηγούμενο άρθροΘόδωρος Μαρκόπουλος για Νυμφαία: Οι κύριοι που βρίσκονται στην διοίκηση της Περιφέρειας οφείλουν να αναλογισθούν τις ευθύνες τους
Επόμενο άρθροΤα μέλη του Σωματείου των εργαζομένων στην Kavala oil “Το βαρέλι” ανέλαβαν να καθαρίσουν την περιοχή του Περιγιαλίου και τα άλση των Πεντακοσίων και της Παναγούδας