«Δρομολογούνται οριστικά και αμετάκλητα τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Καβάλα – Κρηνίδες»

Η οριστική δρομολόγηση τριών μεγάλων και εμβληματικών έργων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καβάλας αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης του Βουλευτή Καβάλας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριου Λαζαρίδη με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Τον Ιούνιο του 2019 παρουσιάζοντας το αναπτυξιακό μου σχέδιο “Καβάλα 2020 – 2050”, είχα τονίσει εμφατικά ότι “η Καβάλα με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκτά στρατηγικό ρόλο στον οικονομικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας μας και φυσικά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης”.

Από τότε και επί είκοσι οκτώ μήνες, η δέσμευσή μου εκείνη γίνεται καθημερινά πράξη, αντιμετωπίζοντας και επιλύοντας διαχρονικά και δίκαια αιτήματα των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και δρομολογήσαμε οριστικά και αμετάκλητα, ξεπερνώντας απρόβλεπτα εμπόδια, τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης για την Καβάλα και τις Κρηνίδες, ύψους πάνω από 20.000.000 ευρώ!

Με τα χρήματα αυτά θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα ετών που αφορούν:

  • Την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης και την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου της πόλης Καβάλας (περίπου 8.500.000 ευρώ).
  • Το δίκτυο ύδρευσης των Κρηνίδων, του δεύτερου μεγαλύτερου οικισμού του Δήμου Καβάλας (περίπου 6.500.000 ευρώ).
  • Την αντικατάσταση των αντλιοστασίων ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης της Καβάλας (περίπου 6.500.000 ευρώ).

Τα χρήματα για τα εμβληματικά αυτά έργα, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και στην εξοικονόμηση οικονομικών και υδάτινων πόρων, έχουν δεσμευτεί από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκά κονδύλια (ΕΣΠΑ).

Το είπαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!»

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο οικογένειας Παύλου Παυλίδη
Επόμενο άρθροΔωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στην Καβάλα