Τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης (Πόθεν Έσχες) δημοσιοποίησε σήμερα, Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέχεια της σχετικής προεκλογικής δέσμευσής του για την ετήσια λογοδοσία του ενώπιον των πολιτών.

«Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι για μένα υψίστης σημασίας λέξεις, ειδικά, όταν μιλάμε για δημόσια πρόσωπα και δη για πολιτικούς», δήλωσε σχετικά.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, «όπως κάνω κάθε χρόνο, από το 2019 έως σήμερα, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση “Πόθεν Έσχες” μου. Στόχος μου, να γνωρίζουν με σαφήνεια όλοι οι πολίτες με τι μπήκα και πώς συνεχίζω να πορεύομαι στην πολιτική».

Ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι «η έντιμη σχέση με την κοινωνία αποτελεί προτεραιότητά μου. Αυτήν επιδιώκω και φέτος με τη συγκεκριμένη κίνησή μου, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που γίνεται κεντρικά από την Βουλή των δηλώσεων “Πόθεν Έσχες” όλων των βουλευτών απ’ όλες τις παρατάξεις. Επιμένω να προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα στην πολιτική και όχι να με αλλάξει η πολιτική. Επιμένω να πιστεύω στην ανάγκη να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς. Και αυτή την προσπάθεια θα συνεχίζω όσο εξακολουθούν να με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας».

Η δήλωση «Πόθεν Έσχες» του κ. Λαζαρίδη είναι αναρτημένη στην προσωπική του ιστοσελίδα, https://bit.ly/3KBIInH .

Προηγούμενο άρθροΜακάριος: 600.000 ευρώ καταβάλλονται σήμερα στους αγρότες της Π.Ε. Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια ΑΜΘ τίμησε τη γυναίκα για την προσφορά στον τόπο της